Teknik Forex Sebenar Review

Pengasas Teknik Forex Sebenar, Khalid Hamid, bersama dengan team trader beliau.

Pengasas Teknik Forex Sebenar, Khalid Hamid, bersama dengan team trader beliau.

Adakah Teknik Forex Sebenar menepati janji untuk menjadi panduan forex nombor #1 di Malaysia?

Klik Di Sini Untuk Melawat Laman Web Rasmi Teknik Forex Sebenar

Dalam artikel ini, saya akan buat review tentang Teknik Forex Sebenar serta membongkar habis produk ini, samada scam atau tidak, dan memberi analisis serta pendapat peribadi saya, adakah berbaloi bagi anda untuk memilikinya dan adakah anda boleh menjadi forex trader yang menjana pendapatan 5-angka seminggu seperti dijanjikan oleh Khalid Hamid, pengasas Teknik Forex Sebenar.

Jika anda tengok dekat sales page Teknik Forex Sebenar, anda akan diberi janji besar:

“Rahsia Forex Trader Menjana Wang 5-Angka Seminggu Senyap-senyap dengan Hanya Satu Jam Sehari Terbongkar!”..

Hebat..

Tetapi, boleh percaya ke?

Apakah RAHSIA encik Khalid Hamid ini untuk menjana pendapatan yang agak besar?

Betul ke pendapatan 100% dari forex trading dan bukan dari menjual ebook serta seminar forex?

Saya akan menjawab segala persoalan anda di sini.

Teknik Forex Sebenar adalah produk belajar forex yang dibuat oleh encik Khalid Hamid, seorang full-time forex trader dari Malaysia.

Ianya dijual pada harga RM 598. RM 698 (Harga Baru…)

Anda akan dapat produk (buku dan set DVD) ini dalam bentuk digital dan juga secara fizikal (dihantar melalui pos ke alamat anda).

Selain itu, anda juga akan diberi pas eksklusif masuk dalam secret group facebook yang dikendalikan oleh encik Khalid Hamid sendiri.

Satu benda yang saya kagum tentang produk ini adalah amaun testimoni yang diberikan oleh orang yang sudah beli Teknik Forex Sebenar.

Testimoni yang diberikan sangat banyak.

Anda boleh baca beberapa testinomi pengguna di bawah:

fanpage_promo

Testimonial_1

Testimonial_3

Sila lawat laman web rasmi Teknik Forex Sebenar untuk membaca kisah-kisah kejayaan trader yang telah menggunakan Teknik Forex Sebenar.

Apakah Yang Anda Akan Belajar Jika Anda Membeli Teknik Forex Sebenar?

Testimoni yang diberi oleh pembeli-pembeli Teknik Forex Sebenar memang banyak tetapi, apakah sebenarnya yang anda akan belajar jika anda beli Teknik Forex Sebenar?

Dengan harga RM 698, Teknik Forex Sebenar bukan lah satu produk yang murah. Oleh itu, kalau nak beli, memang kena pastikan hasil yang anda akan dapat jauh melebihi harga yang dibayar untuk produk ini.

Ok, jika anda beli Teknik Forex Sebenar dan baca buku serta study DVD yang diberikan, anda akan belajar:

  • bagaimana untuk mendapat beratus-ratus pips dalam 1 trade.
  • cara menggandakan modal yang kecil untuk mendapat untung (profit) yang besar.
  • cara untuk ENTER dan EXIT trade tepat pada waktunya.
  • cara untuk mengamalkan teknik yang diajar kepada semua jenis pairs.
  • teknik trade tanpa menggunakan indicator supaya MT4 anda kurang berserabut.
  • bagaimana untuk mendapat profit yang paling maksimum dengan stop loss yang paling minimum.

Jom tengok video kat bawah bagaimana Khalid Hamid menganalisa pasaran forex menggunakan Teknik Forex Sebenar:

 

Adakah Teknik Forex Sebenar Sesuai Untuk Newbie (Orang Baru)?

Pada mulanya, saya pun kurang pasti. Oleh itu, apa yang saya buat adalah, saya ambil keputusan untuk beli produk ini.

Selepas membaca habis buku panduan Teknik Forex Sebenar dan menonton DVD yang disertakan, saya boleh jamin, panduan ini sangat sesuai untuk golongan newbie.

Biar pun anda ZERO dalam forex, selepas belajar dari buku panduan dan video TFS, anda akan mula menjadi mahir dan akhir lah, memperoleh profit konsisten dari forex.

100% Money Back Guarantee?

Salah satu kelebihan produk Teknik Forex Sebenar adalah janji pengasasnya, Khalid Hamid untuk memulangkan wang anda sekiranya anda tak berpuas hati dengan pembelian anda.

Jaminan ini sah selama 90 hari selepas pembelian.

certificate_april

Selain itu, produk Teknik Forex Sebenar diuruskan oleh sebuah syarikat sah yang berdaftar, TFS Kaya Muda Sdn Bhd, oleh itu, anda tak perlu risau tentang sebarang penipuan atau urus niaga yang tidak telus kerana anda boleh membuat aduan kepada pihak berkuasa jika terdapat sebarang salah laku dalam urus niaga.

Pesanan Pengasas TFS, Khalid Hamid Kepada Anda:

 

Klik di sini untuk melawat laman web rasmi Teknik Forex Sebenar.

Be Sociable, Share!